Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)

Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)

5.0 1 évaluation
Prép. 30min
Total 4h 40min
16 portion

Ingrédients

Dough
  • sugar
    45 g
  • water room temperature
    115 g
  • butter, unsalted plus extra, to grease
    30 g
  • dried yeast
    2 ¼ tsp
  • whole milk room temperature
    255 g
  • all purpose white flour
    595 g
  • salt
    2 tsp
  • all purpose white flour to dust
Toutons
  • vegetable oil to fry
    255 g
Bread
  • butter, unsalted softened to room temperature
  • butter, unsalted to serve
  • molasses, any kind to serve
  • powdered sugar to serve

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 251.8 mg
Protides 4.9 g
Calories 1383.2 kJ / 330.6 kcal
Lipides 19.4 g
Fibre 1.2 g
Graisses saturées 3.2 g
Glucides 34.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...