Glütensiz, Elma ve Cevizli Ekmek

5.0 7 évaluation
Prép. 10min
Total 1h 30min
16 dilim

Ingrédients

  • kepekli pirinç
    240 g
    240 g pirinç, beyaz, kısa tane
  • hurma, çekirdeksiz
    100 g
  • elma kabuklu, çekirdekleri çıkarılmış ve dörde bölünmüş
    140 g
  • zeytinyağı kalıbı yağlamak için ekstra zeytinyağı
    60 g
  • glütensiz kabartma tozu
    1 ½ tk
  • karbonat
    1 tk
  • karnıyarık otu tohumu tozu (psyllium husk)
    1 yk
  • tuz
    ½ tk
  • ceviz
    80 g
  • yumurta
    4 adet
  • su
    100 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 dilim

Sodium 206.8 mg
Protides 3.7 g
Calories 695.7 kJ / 166.3 kcal
Lipides 8.7 g
Fibre 2.5 g
Graisses saturées 1.3 g
Glucides 19.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...