Appareils et accessoires
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Prép. 30min
Total 50min
25 stuk
Ingrédients
-
sesamolie1 eetlepel
-
lente-uien geschild, in stukjes van 2 cm gesneden4
-
gember, vers wortel geschild2 centimeter
-
teentjes knoflook2
-
varkensnek (procureur), ontbeend250 gram
-
kristalsuiker1 theelepel
-
1 eetlepel rijstazijnwijnazijn1 eetlepel
-
tamari saus en een beetje om te serveren1 eetlepel
-
wonton vellen25
-
water500 gram
-
zonnebloemolie2 eetlepel
-
tamari saus
-
wasabipasta, kant en klaar dienen
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
14 g
Calories
1100 kJ /
263 kcal
Lipides
17 g
Glucides
13 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Pas d’évaluation
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1h 20min
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Pas d’évaluation
Ravioli Soep met Rundsvlees
Pas d’évaluation
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Pas d’évaluation
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Pas d’évaluation
Bibimbap burrito
45min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Pas d’évaluation
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Pas d’évaluation
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Pas d’évaluation
Pad Thai
45min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min