Appareils et accessoires
Baklava Cheesecake
Prép. 10min
Total 3h 30min
12 portions
Ingrédients
-
pistachio nut, shelled, unsalted, peeled plus extra to garnish60 g
-
butter, unsalted (from cows' milk) in pieces, plus extra to grease60 g
-
filo pastry (approx. 12 in. x 16 in.)6 sheets
-
cream cheese cut into pieces510 g
-
heavy cream, 35% fat115 g
-
sugar divided255 g
-
egg, large (65-70 g)3
-
water115 g
-
rose water (optionnel)15 g
-
honey45 g
-
cinnamon, ground¼ tsp
-
cardamom, ground2 - 3 pinches
-
rose petal, dried (optionnel) to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
227.9 mg
Protides
6.6 g
Calories
1630.9 kJ /
389.8 kcal
Lipides
26.7 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
13.9 g
Glucides
33 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
We Can Switch to CHEF MODE in a Flash
28 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Caramel toffees
Pas d’évaluation
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
30min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1h
Ground Bison Meat
35min
Roasted banana affogato
Pas d’évaluation
Shrimp Mousse
35min
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10min
Yogurt Dressing
5min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
1h 30min
Steamed Scrambled Eggs
30min
Smoothie
5min