Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
TM5 TM6

Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)

(Pas d’évaluation)

Ingrédients

  • 4 garlic cloves
  • 1 tsp salt
  • 1 tbsp lemon juice
  • 800 g grouper steak (approx. 4-6 pieces)
  • 200 g cassava flour
  • 240 g onions, cut in pieces
  • 450 g tomatoes, cut in pieces
  • 40 g vegetable oil
  • 800 g water
  • 200 g salt cod, soaked and drained
  • 400 g sweet potatoes, cut in slices
  • 400 g cassava root, cut in slices
  • 2 bananas (approx. 240 g), cut in slices

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2686.2 kJ / 642 kcal
Protides
15 g
Glucides
119 g
Lipides
11 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r165693