Lun kylling- og kartoffelsalat
TM6 TM5

Lun kylling- og kartoffelsalat

5.0 (4 évaluations )

Ingrédients

  • 80 g olivenolie
  • 1 ½ teske sød paprika
  • 4 teske salt
  • 2 knivspids sort peber, stødt
  • 1 ½ teske hvidløgspulver
  • 1 teske timian, tørret
  • 1 knivspids cayenne peber, stødt
  • 1 teske koriander, stødt
  • 1 teske persille, tørret
  • 800 g kyllingebryst, uden skind og ben, skåret i mindre stykker (2 cm)
  • 500 g vand
  • 650 g kartoffel, skrællet, skåret i tern (2 cm)
  • 3 teske vineddike
  • 1 teske sukker (optionnel)
  • 1 teske basilikum, tørret
  • 200 g cherrytomater, halveret
  • 60 - 80 g rucola

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1978 kJ / 473 kcal
Protides
52 g
Glucides
30 g
Lipides
14 g
Fibre
3.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r752103