Miso fish with green beans and chickpea puree
TM6

Miso fish with green beans and chickpea puree

3.5 (2 évaluations )

Ingrédients

  • 50 g miso paste
  • 30 g sugar
  • 1 tbsp honey
    ou 1 tbsp mirin
  • 2 tbsp white wine
    ou 2 tbsp sake
  • 1 tbsp soy sauce
  • 4 tbsp sesame oil
  • 4 white fish fillets, skinless, boneless (approx. 200 g each)
  • 30 g vegetable oil, plus extra for greasing
  • 200 g fresh shiitake mushrooms, sliced (1 cm)
    ou 200 g fresh mushrooms, sliced (1 cm)
  • 800 g canned chickpeas, drained (approx. 500 g after draining)
  • 300 g water
  • ½ tsp salt
  • 10 g fresh ginger root, cut in slices (2 mm)
  • 300 g green beans, fresh or frozen

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2663 kJ / 636.5 kcal
Protides
46.3 g
Glucides
51.6 g
Lipides
29 g
Graisses saturées
4 g
Fibre
12.9 g
Sodium
1628.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-FR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r757337