Appareils et accessoires
Makaron bezjajeczny
Prép. 35min
Total 1h 35min
570 g
Ingrédients
-
250 g semoliny z pszenicy durum
-
150 g mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu i wyrobienia makaronu
-
1 szczypta soli plus dodatkowa ilość do gotowania makaronu
-
150 g wody zimnej, plus dodatkowa ilość do gotowania makaronu
-
20 g oliwy z oliwek
Niveau
moyen
Infos nut. par 100 g
Sodium
28.4 mg
Protides
8.7 g
Calories
1152.6 kJ /
275.5 kcal
Lipides
4.8 g
Fibre
6.4 g
Graisses saturées
0.8 g
Glucides
51.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
POTRAWY WEGAŃSKIE
12 Recettes
Pologne
Pologne
Vous pourriez aussi aimer...
Kołduny litewskie
1h 50min
Pierogi z farszem z surowych ziemniaków i boczku
1h 15min
Czarny makaron
1h
Makaron jajeczny
1h
Faworki - róże
1h 10min
Meksykański ser queso fresco
4h
Drożdżowy chlebek oliwny (Pompes à l'huile)
3h
Chlebki guttiau
2h 30min
Kluski śląskie
30min
Pierożki shaomai
2h
Pierogi ruskie
1h 30min
Kopytka
40min