Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 stroužky česneku
- 8 snítek čerstvé máty, jen listy
- 300 gramů jehněčího masa, na kousky
- 2 čajové lžičky oregana, sušeného
- 80 gramů feta sýru, na kousky (1 cm)
- 1 - 2 špetky mořské soli, podle chuti
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého, podle chuti
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 1391 kJ / 331 kcal
- Protides
- 40.4 g
- Glucides
- 0.8 g
- Lipides
- 18 g
- Fibre
- 2 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45 min
Restovaný lilek (200 gramů)
Pas d’évaluation
Kanapky s pomazánkou z artyčoků
Pas d’évaluation
Polévka miso a mořské plody s rýží a rýžovým vínem
Pas d’évaluation
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Pas d’évaluation
Marinované hovězí na červeném víně s polentou
12 Std. 30 Min
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
Pas d’évaluation
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30 min
Lososový krém s pažitkovou omeletou a pečenými kaštany - 2017
50 min
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30 min
Pstruh na páře a květákové pyré
1 godz. 10 min
Bazalkové pesto
10min