Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 3 konzervy tuňáka, konzervovaného, ve vlastní šťávě (každá konzerva á 180 gramů)
- 150 gramů kukuřice, sterilované
- 1 vejce, uvařené na tvrdo
- 2 jarní cibulky (cca 70 gramů), na kousky (5 cm)
- 60 gramů červené papriky, na kousky
- 100 gramů majonézy
- 1 špetka soli
- ½ špetky pepře černého, mletého
- Infos nut.
- par 8 porcí
- Calories
- 6337 kJ / 1514 kcal
- Protides
- 139.4 g
- Glucides
- 25.7 g
- Lipides
- 91 g
- Fibre
- 4.6 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Česnekovo sýrová pomazánka
5 Min
Vaječná pomazánka s tvarohem
10 Min
Šunková pěna
5 Min
Vaječná pomazánka s cibulí
5 Min
Vaječná pomazánka se šunkou
25 Min
Avokádová pomazánka
7 Min
Lahůdková rybí pomazánka
5 Min
Ředkvičková pomazánka
5 Min
Pomazánka z čabajky nebo loveckého salámu
5 Min
Sýrovo-hořčičná pomazánka
10 Min
Pomazánka z rybiček v tomatové omáčce
5 Min
Tuňákový dip s vlašskými ořechy
15min