Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 50 gramů cibule
- 1 kus uzené makrely, vykostěné, bez kůže
- citrón, pár kapek, dle chuti
- 1 vejce, uvařené natvrdo
- 1 kus kyselé okurky, větší
- 50 gramů sýru, tvrdého, např. Eidamu
- 60 gramů másla
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- 1 polévková lžíce pažitky, nakrájené nadrobno
- 1 polévková lžíce hořčice, plnotučné
- 1 polévková lžíce zakysané smetany
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 713 kJ / 170 kcal
- Protides
- 8 g
- Glucides
- 1.3 g
- Lipides
- 14 g
- Fibre
- 0.5 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Ředkvičková pomazánka
5 phút
Pomazánka z rybiček v tomatové omáčce
5 phút
Pomazánka z uzené makrely
15 phút
Vaječná pomazánka se šunkou
25 phút
Tvarůžková pomazánka
5 phút
Vaječná pomazánka s cibulí
5 phút
Čabajská pomazánka
15 phút
Pomazánka z čabajky nebo loveckého salámu
5 phút
Pomazánka s tvarůžky a chilli papričkou
10 phút
Škvarková pomazánka
5 phút
Lahůdková rybí pomazánka
5 phút
Tuňáková pomazánka s kukuřicí
10 phút