Appareils et accessoires
Daging Paprik (Stir Fried Beef)
Prép. 5min
Total 35min
5 portions
Ingrédients
-
beef tenderloin cut in slices (1 cm)300 g
-
ground turmeric½ tsp
-
salt½ tsp
-
garlic cloves cut in slices4
-
cooking oil30 g
-
yellow onions cut in slices (0.5 cm)150 g
-
fresh red chillies cut in slices2
-
fresh green chillies cut in slices2
-
carrots cut in strips (4 cm)50 g
-
long beans cut in pieces (4 cm)100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
19 g
Calories
862 kJ /
206 kcal
Lipides
11 g
Fibre
1 g
Glucides
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spicy Asian
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
Mee Goreng Mamak
15min
Char Kway Teow
15min
Masala Squid
25min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1h
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30min
Tom Yum Goong
30min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25min