Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 gramů slaniny, nakrájené na kostičky
- 50 gramů mrkve, na kousky (3 cm)
- 80 gramů pórku, na kousky (3 cm)
- 100 gramů bílé cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 1600 gramů vody
- 1 kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
- 400 gramů hrachu, sušeného, loupaného, viz tip
- 2 snítky kerblíku, čerstvého
- 1 čajová lžička soli, nebo podle chuti
- 1 polévková lžíce smetany
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 1022 kJ / 245 kcal
- Protides
- 15 g
- Glucides
- 30 g
- Lipides
- 7 g
- Fibre
- 4 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35 分钟
Cibulová polévka
1h 10min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 分钟
Ořechová polévka s kokosovým mlékem
20 分钟
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30 分钟
Parmazánová polévka s rýží
25 分钟
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
40 分钟
Polévka ze zrajícího sýru
25 分钟
Hořčičná vejce s vařenými bramborami
1h 5min
Křenová polévka s bramborami
30 分钟
Čočkové stew s pancettou
1小时
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1h 10min