Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 40 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş
- 50 g soğan, ikiye bölünmüş
- 150 g rezene, sadece kökü, ikiye bölünmüş
- 20 g zeytinyağı
- 320 g risotto pirinci
- 100 g beyaz şarap
- 700 g su
-
1
tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon
ou 1 küp sebze bulyon (0.5 l için), ufalanmış - ½ - 1 tk tuz, damak tadına göre
- 1 tk taze toz karabiber
- 1 yk limon kabuğu, rendelenmiş
- 350 g derisiz, kılçıksız somon fileto, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 30 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 1 yemek kaşığı dereotu yaprağı, ince kıyılmış, süslemek için
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 2605 kJ / 618 kcal
- Protides
- 28 g
- Glucides
- 67 g
- Lipides
- 25 g
- Fibre
- 1.9 g
Recettes alternatives
Mantarlı Risotto
40 min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1sa
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Pas d’évaluation
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1 godz. 15 min
Otlu İrmik Köfteli Pancar Çorbası
1sa 10 dk
Yoğurt Soslu Keçi Peynirli Flan ve Pırasa
Pas d’évaluation
Füme Somon ve Kabaklı Makarna
35 min
Parmesan Peynirli Risotto
30 min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 min
Peynirli Karides Tava
35 min
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 min
Karides Sote
10min