Appareils et accessoires
Mango on Coconut Sticky Rice
Prép. 10min
Total 55min
4 portions
Ingrédients
-
water800 g
-
glutinous rice rinsed, soaked for 2 hours or overnight150 g
-
coconut milk150 g
-
sugar50 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ripe mango (approx. 1 mango), peeled, cut in pieces (2 cm)300 g
-
sesame seeds (optionnel) for garnishing½ tsp
-
fresh mint leaves (optionnel) for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
5 g
Calories
1245 kJ /
297 kcal
Lipides
7 g
Fibre
1 g
Glucides
53 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
new style asian
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Mango Sticky Rice
5 Std.
Basque Burnt Cheesecake
3 Std. 10 Min
Kuih Sago (Steamed Sago Cake)
1 Std. 20 Min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4 Std. 20 Min
Chilli Stuffed Fish
1 Std.
Tom Yum Goong
30 Min
Fruit and Sago Pudding
50 Min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20 Min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 Min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1 Std. 5 Min
Mango Lassi
5 Min
Teh tarik (pulled milk tea)
15 Min