Appareils et accessoires
Flatbread gevuld met mozzarella
Prép. 20min
Total 45min
12 sneetjes
Ingrédients
Topping
-
Parmezaanse kaas15 g
-
verse peterseliebladeren1 el
Vulling
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
teentjes knoflook2
-
mozzarella in schijfjes150 g
-
crème fraîche40 g
-
ei1
Deeg
-
kwark, 40% vet130 g
-
boter in stukken80 g
-
bloem en wat extra om te bestuiven270 g
-
ei1
-
suiker1 snuifje
-
zout1 tl
-
eierdooier om te kleuren1
-
water1 el
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 sneetje
Protides
9 g
Calories
957 kJ /
229 kcal
Lipides
13 g
Fibre
0.7 g
Glucides
18 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Heerlijke flatbreads
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1h 30min
Boeddha bowl met kip
1h
Rucola taart
Pas d’évaluation
Vegetarische Wellington
2h 10min
Snelle kaassoufflés
45min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Champignontaart
Pas d’évaluation
Quinoakoekjes
1h
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1h 15min
Groenten-aardappelsalade met kip
1h 15min
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55min
Taart van appelcrumble en meringue
2h