Appareils et accessoires
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
Prép. 25min
Total 1h 25min
40 pieces
Ingrédients
-
dried fennel seeds2 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
unsalted butter soft100 g
-
egg yolk from large egg1
-
fine sea salt2 pinches
-
large egg beaten1
-
sea salt flakes for sprinkling
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
44.6 mg
Protides
1.6 g
Calories
190.7 kJ /
45.6 kcal
Lipides
3 g
Fibre
0.1 g
Graisses saturées
1.8 g
Glucides
3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Lemon Posset
2 h 40 min
Caramelised Red Onion Chutney
24 h
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 h
Spiced Nuts with Cranberries
30 min
White Bean and Feta Dip
5 min
Spiced Nuts
20 min
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4 h
Christmas Pudding Tiffin Balls
40 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min
Ginger Flapjacks
1 h 30 min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1 h
Mincemeat Crumble Cake
1 h 15 min