Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 25 - 30 gramů olivového oleje
- 170 - 200 gramů směsi zeleniny na restování (např. cibule, šalotka, pórek), na kousky (2 cm)
- 700 - 800 gramů směsi zeleniny (např. cuketa, mrkev, dýně, batáty, celer, pastinák, hrášek), na kousky podle potřeby
- 750 - 850 gramů vody
-
1
čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
ou 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody) - 1 čajová lžička soli
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 465 kJ / 111 kcal
- Protides
- 4 g
- Glucides
- 9 g
- Lipides
- 5 g
- Fibre
- 3.6 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Mrkvová krémová polévka
30 分钟
Bramborová krémová polévka se zeleninou
35 分钟
Hrášková polévka s crème fraiche a křupavou šunkou
1小时
Zeleninová polévka a vejce v kokotce se špenátem
1小时
Polévka s mrkví, petrželí, celerem a bramborem
1小时
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50 分钟
Zeleninová polévka a brokolice se sýrovou omáčkou
25 分钟
Krémová zeleninová polévka
35 分钟
Polévka z batátů s rybími kousky
40 分钟
Krémová polévka z červené čočky
35 分钟
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1h 10min
Zeleninová polévka s těstovinami
50 分钟