Appareils et accessoires
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
Prép. 20min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
Pies
-
onions quartered50 g
-
olive oil10 g
-
lean beef steak mince broken in pieces200 g
-
shortcrust pastry, ready-rolled (approx. 320 g, see tips)1 sheet
-
red wine60 g
-
tomato ketchup1 Tbsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
frozen peas60 g
-
medium egg beaten1
Vegetables
-
water400 g
-
carrots cut in batons (1 cm)300 g
-
broccoli florets (small)300 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
433 mg
Protides
20 g
Calories
2312 kJ /
553 kcal
Lipides
34 g
Graisses saturées
12 g
Glucides
51 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Meals in Minutes
30 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Cottage pie
1 Std. 15 Min
Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min
Spring Chicken Casserole
1 Std. 30 Min
Leftover Roast Patties with Egg
45 Min
Steak Provençal Pie
2 Std. 15 Min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 Std. 30 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Cottage Pie
1 Std. 10 Min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 Std. 55 Min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 20 Min
Tuna Pasta Bake
1 Std.
Chicken and Leek Pie
1 Std. 20 Min