Appareils et accessoires
Sautéing Chicken Strips
Prép. 5min
Total 15min
2 portions
Ingrédients
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
½ oz yellow oniongarlic clove1
-
8 ½ oz chicken breast fillets, boneless, skinless, in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels (see Tip)chicken thighs, boneless and skinless in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels (see Tip)8 ½ oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
83.5 mg
Protides
29.5 g
Calories
939 kJ /
224.5 kcal
Lipides
11 g
Fibre
0.1 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
1.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30min
Sautéing Shrimp
15min
Sautéing Chicken Cubes
15min
Browning Beef Cubes (Well Done)
10min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Sautéing Vegetable Mixture
30min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20min
Sautéing 14 oz Carrots
20min
Sautéed chicken cubes
15min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15min
Broccoli Sauté
20min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min