Couvre-lame éplucheur Thermomix® est nécessaire

Pour préparer cette recette, vous avez besoin du couvre-lame éplucheur du Thermomix®. En savoir plus

Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
TM6

Sous-vide Salmon with Creamy Avocado

4.7 (50 évaluations )

Ingrédients

Creamy Avocado

  • 8 oz avocado, flesh only, peel and pit removed (see Tip)
  • ¼ tsp salt
  • 1 lime, freshly squeezed (juice only), plus extra, sliced, to garnish

Salmon

  • 60 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
  • 1 oz lemon juice
  • 20 oz fresh salmon fillets (4 x 5 oz, 1 in. thick)
  • ½ tsp salt
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • 4 tsp extra virgin olive oil, divided
  • 4 sprigs fresh dill, plus extra to garnish
  • vegetable oil, to sear

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1808.5 kJ / 432.2 kcal
Protides
30.2 g
Glucides
7.2 g
Lipides
31.8 g
Graisses saturées
6.3 g
Fibre
4.3 g
Sodium
541.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives