Appareils et accessoires
Tuatua fritters
Prép. 35min
Total 45min
8 portions
Ingrédients
-
vegetable oil plus extra for frying10 g
-
rindless bacon rashers cut into pieces3
-
red onion cut into halves½
-
fresh coriander leaves only, plus extra for garnishing15 g
-
milk60 g
-
eggs4
-
plain flour125 g
-
baking powder1 tsp
-
tuatua meat only, roughly chopped, (approx. 4 kg in shells - see Tips)400 g
-
canned corn kernels drained150 g
-
lemon juice to taste
-
salt to taste
-
wasabi mayonnaise to serve (see Tips)
-
lemon cut into wedges, to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
250.3 mg
Protides
8.1 g
Calories
626.4 kJ /
149.1 kcal
Lipides
7.3 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
1.5 g
Glucides
12.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mark Southon
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20 min
Apricot Chicken
35 min
NZ mustard sauce
15 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Tea party cake
52 godz. 50 min
Chicken and mushroom lasagne
1 godz. 55 min
Seeded sausage rolls
50 min
Barbecued Mexican street corn
Brak ocen
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min
Everyone's favourite chicken curry
40 min
Lemonade scones
25 min