Appareils et accessoires
Veen- en vlierbessen punch
Prép. 30min
Total 10min
6 glazen
Ingrédients
-
sinaasappel groot (ong. 280 g), in stukken1
-
water250 g
-
veenbessensap700 g
-
400 g zwarte bessensapvlierbessensap400 g
-
rietsuiker50 g
-
fruit thee zonder draad2 zakjes
-
kaneelstokjes2
-
kruidnagels5
Niveau
facile
Infos nut. par 1 glas
Protides
2 g
Calories
597 kJ /
143 kcal
Lipides
1 g
Glucides
30 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Pas d’évaluation
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25min
Flammekuchen
Pas d’évaluation
Pizza Margherita
2h 10min
Batch cooking - Basisrecepten
Pas d’évaluation
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Tequila 'Refresher'
5min
Toffees
2h
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Vegetarische chili
35min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min