Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 60 gramů extra panenského olivového oleje
- 30 gramů vinného octa, bílého
- 2 špetky soli
- 400 gramů vody
- 1000 gramů mušlí, očištěných kartáčem
-
200
gramů ciabatty, italského chleba, na kousky (2-3 cm)
ou 200 gramů chleba - 5 jarních cibulek, na tenké plátky (cca 5 mm)
- 1 snítka bazalky, čerstvé, pouze listy, roztrhané na kousky
- 200 gramů cherry rajčat, napůl
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 1947.3 kJ / 463.5 kcal
- Protides
- 26.5 g
- Glucides
- 29.1 g
- Lipides
- 26.4 g
- Graisses saturées
- 5.8 g
- Fibre
- 2.8 g
- Sodium
- 770.4 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Soljanka z DDR
1 godz. 30 min
Kokosový krém
5min
Jalapeño marináda s citrónovou trávou a zázvorem
Pas d’évaluation
Hrušky a sýr s modrou plísní s lískovými ořechy (TM6)
15min
Scones
30 min
Rajčatovo-sýrové fondue s klobásou
Pas d’évaluation
Panellets
11 Std. 20 Min
Hruškový dip s křenem a borůvkami
Pas d’évaluation
Piškot se srdíčkem
3h
Polévka z mladého česneku s uzeným lososovitým pstruhem a hráškem
Pas d’évaluation
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Pas d’évaluation
Polévka z cukrového melounu cantaloupe se šunkou
1 Std. 15 Min