Appareils et accessoires
Sous-vide octopussalade
Prép. 30min
Total 8h
4 portie
Ingrédients
-
octopus de tentakels (2-2,5 cm dik)600 g
-
paprikapoeder1 el
-
olijfolie60 g
-
zout½ tl
-
teentjes knoflook gehakt2
-
gedroogde laurierbladeren2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
wortelen in staafjes (0,5 x 5 cm)120 g
-
rode uien gehalveerd en in dunne plakjes (0,5 cm)100 g
-
groene paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
rode paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
witte azijn15 g
-
verse peterseliebladeren5 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
594 mg
Protides
25 g
Calories
1177 kJ /
281 kcal
Lipides
17 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
2.5 g
Glucides
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Pas d’évaluation
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Pas d’évaluation
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Pas d’évaluation
Vegan citroen en zwarte thee taart
1h 30min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Pas d’évaluation
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Pas d’évaluation
Zalm met waterkerskorst
Pas d’évaluation
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Tarte Tatin
2h
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5h 30min
Asperge-langoustine terrine
10h
Azteca taart
1h