Appareils et accessoires
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Prép. 40min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
green asparagus500 - 700 g
-
Parmesan cheese cut in pieces30 g
-
water1200 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
basmati rice200 g
Berry Foam
-
caster sugar140 g
-
frozen mixed berries500 g
-
lemon juicelime juice10 - 30 g
-
egg white from medium egg1
Lemon Sabayon Sauce and Finalisation
-
liquid vegetable stock100 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice15 g
-
extra virgin olive oil40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
916 mg
Protides
15 g
Calories
2580 kJ /
616 kcal
Lipides
21 g
Fibre
8.5 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
83 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix Friend
32 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Couscous with Chicken and Lamb
1 Std. 10 Min
Chilli con carne
40 Min
Bolognese Sauce
1 Std. 15 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Spaghetti carbonara
40 Min
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1 Std. 10 Min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45 Min
Meatballs with Rice, Peppers and Curry Sauce
45 Min
Meatballs - Keftedes
2 Std. 30 Min
Tarte Tatin
1 Std.
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min