
Appareils et accessoires
Vegetable Soup
Prép. 15min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
potatoes cut in pieces (see tip)300 g
-
tomatoes halved100 g
-
onions quartered80 g
-
garlic clove1
-
mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, leeks), cut in pieces400 g
-
fresh parsley cut in pieces2 sprigs
-
fine sea salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
-
water adjust to taste (see tip)600 g
-
unsalted butter diced20 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
105.2 kcal /
440.2 kJ
Protides
3.2 g
Lipides
3 g
Glucides
17.2 g
Fibre
3.6 g
Graisses saturées
1.8 g
Sodium
346.3 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

The Basic Cookbook 2018
174 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande