Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 400 gramů rajčat, napůl
- 100 gramů řapíkatého celeru, na kousky
- 1 cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 2 bobkové listy, sušené
- 2 čajové lžičky soli
- 10 kuliček černého pepře
- 2 čajové lžičky bazalky, sušené
- 3 čajové lžičky oregana, sušeného
- 1 špetku mletého chilli (optionnel)
- 1200 gramů vody
- sladidlo Erythritol, podle chuti
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 315 kJ / 75 kcal
- Protides
- 4 g
- Glucides
- 5 g
- Lipides
- 6 g
- Fibre
- 0.3 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Restovaný lilek (400 gramů)
35 min
Plněná hruška vařená v páře (bez lepku)
Pas d’évaluation
Migas s papričkami Padrón
Pas d’évaluation
Spanakopita (řecký špenátový koláč)
1 godz. 30 min
Rybí frikadely s crème fraîche dipem s medvědím česnekem
30 min
Vrstvený chléb s bazalkovým pestem
2 Std. 30 Min
Dohněda orestované kostky hovězího masa (well done)
10 min
Treska v soli se smetanovým kaviárem
20 min
Polévka gazpacho s jahodami
40 min
Restovaný lilek (200 gramů)
Pas d’évaluation
Rajčatová omáčka s masem (ragú)
1 godz. 30 min
Mrkvové pyré s olivovým olejem
35 min