Appareils et accessoires
Miso kraut
Prép. 20min
Total 168h 20min
900 g
Ingrédients
-
white cabbage cut into pieces (approx. 5 cm)600 g
-
sea salt2 tsp
-
daikon cut into pieces (3 cm)200 g
-
spring onions/shallots roughly chopped10
-
fresh ginger cut into slices30 g
-
shiro (white) miso paste mixed with 60 g boiling water60 g
Niveau
facile
Infos nut. par 900 g
Sodium
6177.5 mg
Protides
19.3 g
Calories
1579 kJ /
377.4 kcal
Lipides
4.9 g
Fibre
25.9 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
75.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1 Std.
Black rice pudding
25 Std. 5 Min
Callos
1 Std.
Prawn Chive Dumplings
1 Std. 30 Min
Pistachio Filled Eid Cookies
45 Min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 Min
Coconut Margarita
55 Min
Chinese-style drinking porridge
25 Min
Wakame gomasio
20 Min
Goi muc (squid salad)
45 Min
Black tahini
20 Min
Healthy chocolate mousse
10 Min