Appareils et accessoires
Curried kraut
Prép. 20min
Total 168h 20min
900 g
Ingrédients
-
white cabbage cut into pieces (approx. 5 cm)600 g
-
sea salt2 tsp
-
carrots cut into pieces (3 cm)300 g
-
white onions peeled and cut into slices100 g
-
raisins50 g
-
fresh curry leaves cut into strips10
-
curry powder1 ½ tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 900 g
Sodium
4093.6 mg
Protides
15 g
Calories
2142.2 kJ /
512 kcal
Lipides
3.4 g
Fibre
33.6 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
122.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Lemon and Thyme Mocktail
Pas d’évaluation
Vegetable Massaman curry
45min
Vegan Chocolate Cake
Pas d’évaluation
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1h 50min
Meatballs with tomato sauce
Pas d’évaluation
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25min
Mystery Soup
55min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Turkish eggs (cilbir) with Thermomix® Blade Cover
30min
Mini Shrimp Omelettes
35min
Sicilian prawn salad
40min
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30min