Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 120 g varză de frunze, fără tulpinile groase, tăiată bucăți
- 4 căței de usturoi
- 8 fire coriandru proaspăt, doar frunzele
- 1 linguriță boia de ardei
- ½ linguriță sare de mare, sau după gust
- 40 g zeamă de limetă
- 40 g ulei de măsline, plus pentru uns
- 24 crevete crude, mari, decorticate, curățate (cca. 160 g)
- 3 - 4 tortilla din făină de grâu
- 50 g smântână fermentată, de orice tip
- 60 g șalote, tăiate jumătăți
- 10 g ulei de măsline
- 100 g piept de pui dezosat, cu sau fără piele, tăiat cuburi (2 cm)
- 2 limete, tăiate în clini
- Infos nut.
- par 1 bucată
- Calories
- 484 kJ / 116 kcal
- Protides
- 6 g
- Glucides
- 9 g
- Lipides
- 6 g
- Graisses saturées
- 1.6 g
- Sodium
- 220 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Sushi cu ciuperci Portobello
Pas d’évaluation
Supă cremă de legume, pui cu piure de cartofi și leurdă, cu legume, salată de căpșune cu mentă
Pas d’évaluation
Caise gătite la aburi, cu sirop de cardamom
40 min
Splash cu lemon grass și litchi
Pas d’évaluation
Supă de dovlecei; Pește gătit la aburi și cartofi cu sos de lămâie
Pas d’évaluation
Batoane din fulgi de alac și fulgi de porumb
Pas d’évaluation
Scoici Saint Jacques cu gem de chilli
Pas d’évaluation
Rulouri de miel cu scorțoneră și cartofi dulci
Pas d’évaluation
Escalop de vițel cu reducție de căpșune
Pas d’évaluation
Daïquiri
Pas d’évaluation
Pot-au-feu
Pas d’évaluation
Dim sum „Shao mai”
Pas d’évaluation