Appareils et accessoires
Pierogi met vlees
Prép. 40min
Total 1h
6 porties
Ingrédients
Vulling
-
uien in vier gesneden100 g
-
koolzaadolie20 g
-
rundvlees gekookt, in stukken (zie tip)320 - 350 g
-
wortelen gekookt, in stukken (zie tip)40 - 50 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gedroogde marjolein¼ - ½ tl
Pierogi
-
water en iets meer om de pierogi te koken250 g
-
ei1
-
koolzaadolie20 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven560 g
-
zout en iets meer om de pierogi te koken1 snuifje
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
20.3 g
Calories
2006 kJ /
479 kcal
Lipides
12.1 g
Fibre
3.1 g
Glucides
74.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Pas d’évaluation
Pizza met parmaham en walnoten
28h
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Pas d’évaluation
Inktvis "à Lagareiro"
Pas d’évaluation
Tarbot in champagnesaus
Pas d’évaluation
Kimchi kaasdip
Pas d’évaluation
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Pas d’évaluation
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Paella met kidneybonen
55min
Dubai Chocolate Tiramisu
Pas d’évaluation