Versions compatibles
Tocană de năut cu legume
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1600 g năut, din conservă, clătit și scurs
- 300 g cârnați vegetarieni, tăiați felii (5 mm)
- 300 g morcovi, bucăți (3-4 cm)
- 250 g praz (doar partea albă), tăiat rondele
- 50 g ulei de măsline
- 2 căței de usturoi
-
1600
g supă concentrată de legume
ou 1600 g apă și 4 cuburi de concentrat vegetal (pentru 0,5 l fiecare) - 400 g cartofi, tăiați bucăți mici
- 2 foi de dafin, uscate
- 1 - 2 lingurițe sare
-
4
linguri boia de ardei, dulce
ou 4 linguri boia de ardei, iute - 2 - 4 prize chimion măcinat
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 1497 kJ / 357 kcal
- Protides
- 16 g
- Glucides
- 32 g
- Lipides
- 17 g
- Graisses saturées
- 5 g
- Fibre
- 8 g
- Sodium
- 709 mg
Recettes alternatives
Supă cu mazăre uscată
1 Std. 25 Min
Chifteluțe din vinete, cu sos Romesco
2 Std. 45 Min
Supă cremă de legume, pui cu piure de cartofi și leurdă, cu legume, salată de căpșune cu mentă
Pas d’évaluation
Aripioare de pui cu lămâie cu orez și legume
40 min
Ulei infuzat cu lămâie și rozmarin
45 min
Smalec (rillettes de porc)
Pas d’évaluation
Supă cu tăiței
35 min
Chili con carne
40 min
Seitan cu legume, la borcan
Pas d’évaluation
Supă cu ciuperci shiitake
35 min
Spaghetti Arrabiata cu ton
30 min
Borș ucrainean
35 min