Appareils et accessoires
Sous-Vide Scrambled Eggs
Prép. 5min
Total 40min
2 portions
Ingrédients
-
unsalted butter room temperature1 oz
-
1 oz whole milkheavy whipping cream1 oz
-
large eggs room temperature6
-
salt2 pinches
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)65 oz
-
lemon juice2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh chives finely chopped, to taste1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
681.4 mg
Protides
22.5 g
Calories
1898.5 kJ /
452 kcal
Lipides
40.6 g
Fibre
0.1 g
Graisses saturées
20.9 g
Glucides
1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Steamed Rice
25min
Boiled Eggs
20min
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40min
Crown Roast of Lamb
1h 40min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35min
Steamed Scrambled Eggs
30min
Poached Eggs
25min
Tropical Smoothie
5min
Boiled Egg Mode
20min
Meal Replacement Shake
5min
Chocolate Banana Smoothie
5min
Spiked Hot Chocolate
15min