Appareils et accessoires
Passion Fruit Tart with Meringue
Prép. 25min
Total 5h 10min
8 portions
Ingrédients
Pastry Crust
-
lemon1
-
large eggs divided2
-
sugar5 oz
-
unsalted butter in pieces7 oz
-
salt1 pinch
-
all-purpose flour plus extra to dust14 oz
-
baking powder1 tbsp
Filling
-
large eggs divided8
-
heavy whipping cream14 oz
-
sugar4 ½ oz
-
6 oz passion fruit purée, canned, blendpassion fruit juice blend6 oz
Meringue Topping
-
sugar5 ½ oz
-
salt1 pinch
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
289.9 mg
Protides
16.3 g
Calories
2891.4 kJ /
691.1 kcal
Lipides
26.3 g
Fibre
3.8 g
Graisses saturées
13.9 g
Glucides
99 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hawaiian Delights
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Lemon Meringue Pie
2h 30min
Tiramisu
5h 20min
Macadamia Chocolate Cookies
1h
Whole Lemon Olive Oil Bundt Cake
1h 30min
Apple Tart
Pas d’évaluation
Strawberry Panna Cotta
4h 40min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6h 45min
Scalloped Potatoes
2h 30min
Béchamel Sauce
15min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3h 30min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1h 30min
Thin Crust Pizza Dough
2h 30min