Versions compatibles
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Pilav
- 300 g pirinç, basmati cinsi
- 700 g su, oda sıcaklığında
- ¾ tk tuz (bk. Öneriler)
Provencal baharatlı şeftalili tavuk
- 20 g zeytinyağı, ekstra 1 yk zeytinyağı
- 3 diş sarımsak
- 400 g tavuk budu, derisiz, kemiksiz, küp küp kesilmiş (3 cm), kağıt havluyla kurulanmş
- 250 g su
-
2 - 3
tk Provencal Baharat Karışımı
ou 2 - 3 tk baharat karışımı (kekik, biberiye, tarhun, fesleğen, nane) - ½ tk karabiber
- ¾ - 1 tk tuz
- 250 g şeftali, konserve,(susuz net ağırlığı 250 g), küp küp doğranmış (1-1.5 cm), konserve şeftalinin suyunu saklayın
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 3168 kJ / 756.7 kcal
- Protides
- 32 g
- Glucides
- 115 g
- Lipides
- 21 g
- Graisses saturées
- 3 g
- Fibre
- 6 g
- Sodium
- 1044.7 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 min
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1 Std. 30 Min
Ton Balıklı Makarna Salatası
35 min
Bearnez Soslu Bonfile
Pas d’évaluation
Vejetaryen Pizza
Pas d’évaluation
Et Bulyon (Sotelenmiş Sebzeli)
Pas d’évaluation
Sindirim Çayı
35 min
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1 Std.
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1 Std. 15 Min
Kırmızı Orman Meyveleri Likörü
25 Min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 Std. 5 Min
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1h 25min