Appareils et accessoires
Vegan croissants met notenvulling
Prép. 20min
Total 2h 10min
12 porties
Ingrédients
Vegan croissantdeeg
-
amandelmelk ongezoet220 g
-
olie40 g
-
suiker60 g
-
verse gist15 g
-
bloem450 g
-
zout1 snuifje
Notenvulling
-
ontpitte dadels60 g
-
notenmengeling (bv. hazelnoten, walnoten, cashewnoten...)150 g
-
ahornsiroop20 g
-
vanillearoma½ tl
Glazuur
-
suiker80 g
-
2 tl margarineboter veganistisch2 tl
-
amandelmelk ongezoet2 el
-
amandelmelk ongezoet, om te kleuren
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
30.4 mg
Protides
6.8 g
Calories
1325.9 kJ /
316.9 kcal
Lipides
11.1 g
Fibre
2.9 g
Graisses saturées
1.7 g
Glucides
49.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan lekkernijen
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Pas d’évaluation
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Pas d’évaluation
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1h 30min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Iers sodabrood
Pas d’évaluation
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5h
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Sacher taart
3h
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Pas d’évaluation
Salade van boerenkool en rode kool
Pas d’évaluation
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3h 45min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1h 10min