Appareils et accessoires
Vegan kaas dip
Prép. 15min
Total 40min
8 porties
Ingrédients
-
rauwe cashewnoten60 g
-
warm water om te weken
-
water500 g
-
aardappel in stukken gesneden (2 cm)400 g
-
wortel in stukken gesneden (2 cm)80 g
-
ui gevierendeeld50 g
-
witte balsamico azijn2 el
-
sojamelk50 g
-
jalapeño peper, uit blik in stukken gesneden30 g
-
citroensap1 el
-
knoflookpoeder½ - ¾ el
-
uienpoeder½ - ¾ el
-
biergistvlokken40 g
-
gemalen cayennepeper3 snuifjes
-
zout1 ¼ - 1 ½ theelepel
-
verse peterselie gehakt¼ bos
-
tortilla chips om te serveren
-
gemengde groenten in staafjes gesneden, om te serveren
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
480.2 mg
Protides
2.9 g
Calories
412.8 kJ /
98.7 kcal
Lipides
3.5 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
0.6 g
Glucides
14.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan kaas
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pindakaas Havermoutbal
Keine Bewertungen
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30 Min
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Keine Bewertungen
Pizza-Burrata
1 Std. 40 Min
Vegan boter
Keine Bewertungen
Lookbrood met vegan kaas
Keine Bewertungen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Keine Bewertungen
Paastuin
Keine Bewertungen
Gefermenteerde frambozensiroop
128 Std. 10 Min
Glutenvrije bloem
Keine Bewertungen
Taart met peer en brie
1 Std. 10 Min
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30 Min