Appareils et accessoires
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
Prép. 20min
Total 20min
8 portions
Ingrédients
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (optionnel) to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
3 mg
Protides
1 g
Calories
757 kJ /
181 kcal
Lipides
0.4 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
39 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolate Fondants (Lava Cakes)
40min
Cereal and Fruit Purée
20min
Vegetable - Potato and Meat Purée
35min
Egg-Free Mayonnaise
10min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35min
Crêpes
1h 15min
Popcorn Verrines
1h 30min
Cheese Blintz Soufflé
1h 10min
Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions
35min
Caramel Monster Mud Dip
15min
Yogurt Dressing
5min
Checkerboard Sablés
2h 30min