Appareils et accessoires
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Prép. 20min
Total 20min
8 portions
Ingrédients
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (optionnel) to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
3 mg
Protides
1 g
Calories
757 kJ /
181 kcal
Lipides
0.4 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
39 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Avocado Tuna Salad
5min
Moroccan Harira Soup with Chicken
40min
Hummus
10min
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1h 25min
Molten Lava Cake
45min
Layered Mexican Dip
25min
Hummus
10min
Floating islands
40min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
2h 10min
Cilantro Lime Sauce
10min
Mayonnaise (3 Minute)
10min
Hamburger Buns with Stout Beer
3h