Appareils et accessoires
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Prép. 20min
Total 20min
8 portions
Ingrédients
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (optionnel) to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
3 mg
Protides
1 g
Calories
757 kJ /
181 kcal
Lipides
0.4 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
39 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Caramel Apples
1h 45min
Couscous with Lamb and Vegetables
50min
Broccoli and Bacon Bites
1h
Sweet and Sour Cucumber Slices
5min
Rainbow Cake
2h 45min
Cheese Arepas
50min
Buffalo Ranch Dressing
5min
Black Velvet Halloween Cake
1h
Chocolate Porter Brownies
45min
Gluten Free Chocolate Orange Cookies (Metric)
2h
Brownie Waffles with Chocolate Sauce
45min
French Toast Waffles
30min