Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
TM6

Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)

5.0 (2 évaluations )

Ingrédients

Pink Sorbet

  • 5 oz sugar
  • 16 oz frozen strawberries, hulled
  • 2 ½ oz ripe banana, cut into pieces
  • 2 tsp lemon juice

Pineapple Carpaccio

  • 1 fresh pineapple, cut vertically into 4-6 spears, core removed
  • fresh mint leaves, to garnish (optionnel)
    ou fresh basil leaves, to garnish (optionnel)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
757 kJ / 181 kcal
Protides
1 g
Glucides
39 g
Lipides
0.4 g
Graisses saturées
0 g
Fibre
3.2 g
Sodium
3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives