Muffinki ze skórkami z jabłek

Muffinki ze skórkami z jabłek

3.1 18 évaluation
Prép. 10min
Total 1h
8 sztuk

Ingrédients

  • olej do natłuszczenia
  • 100 g skórek z jabłek ekologicznych, pokrojonych na kawałki
  • 10 g skórki z cytryny ekologicznej, bez białych błonek (albedo)
  • 200 g mąki pszennej
  • 200 g napoju migdałowego (patrz wskazówka)
  • 60 g syropu z agawy
  • ½ łyżeczki cynamonu, mielonego (optionnel)
  • 2 łyżeczki proszku do pieczenia (10 g)
  • cukier puder do oprószenia

Niveau

facile


Infos nut. par 1 sztukę

Sodium 160 mg
Protides 3 g
Calories 527 kJ / 125 kcal
Lipides 1 g
Fibre 1.4 g
Graisses saturées 0 g
Glucides 26 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...