Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 240 gramů vody
-
10
gramů čerstvého droždí, rozdrobeného
ou 1 čajová lžička instantního droždí (viz Tip) - 350 gramů chlebové pšeničné mouky, plus navíc na pomoučení
-
150
gramů chlebové žitné mouky
ou 150 gramů hladké špaldové mouky - 100 gramů bílého jogurtu
- 2 čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička medu
- 1 čajová lžička pečicího sladu
- 2 polévkové lžíce balzamikového octa
- olej, na vymazání
- Infos nut.
- par 1 plátek
- Calories
- 530.5 kJ / 126.8 kcal
- Protides
- 4.4 g
- Glucides
- 25.4 g
- Lipides
- 0.8 g
- Graisses saturées
- 0.2 g
- Fibre
- 1.9 g
- Sodium
- 314.8 mg
Recettes alternatives
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1 Std. 40 Min
Chléb se semínky a cibulkou
1h 50 min.
Domácí chléb se zákysem
2h 10min
Tradiční chléb se semínky
1h 50 min.
Podmáslový chléb
4 godz. 35 min
Mazanec
2h 15 min.
Portugalský chléb (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Kremrole
2u. 5min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2h 10min
Loupáky s mákem
1h 30min
Máslo
5min
Skládaný bylinkový chléb
1h 20min