Steamed Vegetables with Kefir Dressing

Steamed Vegetables with Kefir Dressing

4.7 9 évaluations
Prép. 15min
Total 40min
4 portions

Ingrédients

Kefir Parsley Dressing
  • garlic clove
    1
  • parsley leaves
    3 sprigs
  • ripe avocado cut into pieces
    3 oz
  • kefir
    5 oz
  • extra virgin olive oil
    2 oz
  • freshly squeezed lemon juice (approx. 1 lemon)
    1 oz
  • sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
Steamed Vegetables
  • water
    20 oz
  • cauliflower broken into florets
    16 oz
  • baby rainbow carrots cut in half lengthwise
    12 oz
  • fresh green beans trimmed
    7 oz
  • micro herbs to garnish

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 120.1 mg
Protides 5.6 g
Calories 1098.3 kJ / 262.5 kcal
Lipides 19 g
Fibre 7.5 g
Graisses saturées 3.6 g
Glucides 21.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...