Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- ½ kaneelstokje
- ½ tl zwarte peperkorrels
- 1 tl korianderzaad
- 1 tl komijnzaad
- 1 wortel (ongeveer 100 g), in stukjes gesneden
- 1 rode paprika (ongeveer 150 g), in stukjes gesneden
- 5 takjes verse korianderbladeren
- 1 ui (ongeveer 150 g), in vieren gesneden
- 2 knoflookteentjes
- 2 - 4 verse chilipepers, bird's eye chili, desgewenst zaadjes verwijderd, naar smaak
- 30 g olijfolie
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 240 g witte kikkererwten, uit blik, afgespoeld, uitgelekt (1 x 400 g blik)
- 240 g cannellini bonen, uit blik afgespoeld, uitgelekt (1 x 400 g blik)
- 240 g kidneybonen, uit blik afgespoeld, uitgelekt (1 x 400 g blik)
- 1 el tomatenpuree
- 2 el groentebouillonpasta (zie tip)
- ½ tl gedroogde pepervlokken
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 969.3 kJ / 231.7 kcal
- Protides
- 9.9 g
- Glucides
- 34.7 g
- Lipides
- 7.2 g
- Graisses saturées
- 0.9 g
- Fibre
- 9.7 g
- Sodium
- 226.5 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Groenten met aardappelen en vlees
35p
Shakshuka
50min
Soba noodle mee goreng
Pas d’évaluation
Zoetzure tempé
Pas d’évaluation
Vijfzaden energierepen
Pas d’évaluation
Thaise nachos
Pas d’évaluation
Oriëntaalse brunch
Pas d’évaluation
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Pas d’évaluation
Zonnige groentetaart
Pas d’évaluation
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Pas d’évaluation
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Pas d’évaluation
Stoofgerecht met tofu
30 min.