Curry Chicken

4.7 156 évaluations
Prép. 10min
Total 1h
5 portions

Ingrédients

  • whole chicken legs cut in pieces (3-4 cm)
    3
  • curry powder adjust to taste
    20 g
  • salt adjust to taste
    2 tsp
  • dried chillies deseeded and soaked to soften, cut in 5 cm length
    15 - 20
  • garlic cloves peeled
    3
  • shallots peeled
    10
  • candlenuts (buah keras)
    5
  • fresh turmeric peeled
    10 g
  • fresh galangal (lengkuas) peeled
    10 g
  • vegetable oil
    60 g
  • water
    120 g
  • fresh curry leaf leaves only
    1 stalk
  • fresh lemongrass white part only, smashed
    2 stalks
  • potatoes cut in small wedges
    2
  • fresh coconut milk
    200 - 240 g
  • sugar
    1 tsp

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Protides 18 g
Calories 1895 kJ / 453 kcal
Lipides 35 g
Fibre 2 g
Glucides 14 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...