Chicken and avocado risoni salad
TM6 TM5 TM31

Chicken and avocado risoni salad

4.5 ( 8 évaluations )

Ingrédients

  • 600 g chicken tenderloins cut in half lengthways and then into pieces (3 cm)
  • ½ tsp paprika

Dressing

  • 4 garlic cloves
  • 2 tsp lime zest no white pith
  • ¼ tsp dried chilli flakes (optionnel)
  • 20 g honey
  • ½ tsp sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 100 g freshly squeezed lime juice
  • 150 g extra virgin olive oil

Risoni

  • 110 g carrot cut into pieces (3 cm)
  • 1 spring onion/green onion trimmed and cut into halves, plus extra thinly sliced to serve
  • 2 cm piece fresh ginger peeled
  • 1500 g water
  • 20 g Chicken stock paste (see Tip)
  • 250 g dried risoni pasta
  • 150 g frozen peas
  • 1 avocado cut into slices
  • 60 g fresh baby spinach leaves
  • 100 g Greek feta crumbled, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1148.9 kcal / 4807.1 kJ
Protides
37.6 g
Lipides
71.9 g
Glucides
90 g
Fibre
9.3 g
Graisses saturées
15.4 g
Sodium
1216.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives