Souvlaki lamb couscous salad

4.5 26 évaluations
Prép. 15min
Total 25min
4 portions

Ingrédients

  • couscous
    150 g
  • boiling water
    200 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • extra virgin olive oil plus extra to drizzle
    50 g
  • grated lemon zest
    1 tsp
  • lamb rump steaks cut into thin strips (5 mm - see Tip)
    500 g
  • ground paprika
    1 tsp
  • ground cumin
    1 tsp
  • garlic powder
    ½ tsp
  • onion salt
    ½ tsp
  • dried parsley
    2 tsp
  • ground black pepper
    4 pinches
  • garlic clove
    1
  • dried oregano
    1 tsp
  • freshly squeezed lemon juice
    40 g
  • Lebanese cucumber cut into pieces (2 cm)
    1
  • Greek yoghurt
    150 g
  • cherry tomatoes cut into halves
    150 g
  • Greek feta broken into pieces
    100 g
  • green capsicum thinly sliced
    ½
  • red onion thinly sliced
    ¼
  • pitted Kalamata olives
    12
  • fresh parsley leaves only, roughly chopped, to garnish (optional)
    2 sprigs
  • fresh mint leaves only, roughly chopped, to garnish (optional)
    2 sprigs
  • flatbreads to serve (optional - see Tips)

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 854.6 mg
Protides 33.3 g
Calories 3247.1 kJ / 776.1 kcal
Lipides 53.1 g
Fibre 3.8 g
Graisses saturées 20.6 g
Glucides 42.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...