Number Cake
TM6

Number Cake

5.0 (2 évaluations )

Ingrédients

Icing

  • 250 g granulated sugar
  • 50 g double cream
  • 180 g white chocolate, small pieces or callets
  • 50 g unsalted butter, soft
  • 100 g mascarpone

Cake

  • plain flour, for flouring
  • 340 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
  • 340 g caster sugar
  • 6 medium eggs
  • 20 g whole milk
  • 340 g self-raising flour
  • 1 tsp baking powder
  • 1 tsp bicarbonate of soda
  • 2 tsp natural vanilla extract

Whipped Cream and Decoration

  • 300 g double cream
  • 50 g icing sugar
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 500 g mixed fresh fruit, for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2564.6 kJ / 612.9 kcal
Protides
6.9 g
Glucides
67.9 g
Lipides
36 g
Graisses saturées
21.7 g
Fibre
1.2 g
Sodium
431.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives