Number Cake
TM6 TM5

Number Cake

4.7 ( 3 évaluations )

Ingrédients

Icing

  • 250 g sugar
  • 50 g heavy cream, 35% fat
  • 180 g white chocolate for cooking, small pieces or callets
  • 50 g unsalted butter cut in pieces, room temperature
  • 100 g mascarpone

Whipped Cream

  • 400 g heavy cream, 35% fat chilled
  • 15 g stabilizer for whipping cream

Cake and Decoration

  • 250 g unsalted butter cut into pieces, room temperature, plus extra to grease
  • 350 g all-purpose flour plus extra to dust
  • 150 g sugar
  • 100 g brown sugar
  • 1 ½ tsp vanilla extract, natural
  • 6 large eggs
  • 200 g whole milk
  • 1 tsp baking powder
  • 1 tsp salt
  • 500 g mixed fruits, fresh to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
568.4 kcal / 2378.1 kJ
Protides
7 g
Lipides
33.8 g
Glucides
61.5 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
20.4 g
Sodium
104 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives