Caramel Peach Kringle

Caramel Peach Kringle

4.6 10 évaluations
Prép. 30min
Total 2h 55min
10 portions

Ingrédients

Caramel
  • sugar
    9 oz
  • heavy whipping cream divided
    7 oz
  • water divided
    36 oz
  • lemon juice
    1 tsp
  • unsalted butter cold, in 1 cube (approx. 1 in. x 1 in.)
    1 oz
  • unsalted butter cut into pieces
    ½ oz
  • vinegar
    1 tbsp
Dough
  • sugar
    1 oz
  • lemon
    1
  • whole milk
    4 oz
  • unsalted butter plus extra to grease
    1 oz
  • dried instant yeast (2¼ tsp)
    1 packet/envelope
  • large egg
    1
  • bread flour plus extra to dust
    10 ½ oz
  • salt
    ⅛ tsp
Assembly
  • cocoa powder
    2 tbsp
  • canned peach halves cut into 8 wedges each
    4
  • chopped almonds
    1 tbsp

Infos nut. par 1 portion

Calories 384.5 kcal / 1607.1 kJ
Protides 5.4 g
Lipides 16 g
Glucides 54.6 g
Fibre 2 g
Graisses saturées 9 g
Sodium 103 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...