Appareils et accessoires
Caramel Peach Kringle
Prép. 30min
Total 2h 55min
10 portions
Ingrédients
Caramel
-
sugar9 oz
-
heavy whipping cream divided7 oz
-
water divided36 oz
-
lemon juice1 tsp
-
unsalted butter cold, in 1 cube (approx. 1 in. x 1 in.)1 oz
-
unsalted butter cut into pieces½ oz
-
vinegar1 tbsp
Dough
-
sugar1 oz
-
lemon1
-
whole milk4 oz
-
unsalted butter plus extra to grease1 oz
-
dried instant yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
large egg1
-
bread flour plus extra to dust10 ½ oz
-
salt⅛ tsp
Assembly
-
cocoa powder2 tbsp
-
canned peach halves cut into 8 wedges each4
-
chopped almonds1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
103 mg
Protides
5.4 g
Calories
1607.1 kJ /
384.5 kcal
Lipides
16 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
9 g
Glucides
54.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sugar Stages TM6 Sweet Success
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolate Bourbon Caramel Sauce
40min
Steamed Chocolate Lava Cakes
2h 55min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3h 20min
Eton Mess Parfait with Berry Sauce
9h
Pull-Apart Dinner Rolls
2h 15min
Blueberry Coffee Cake
1h
Panna Cotta with Whiskey Cream
2h 45min
Apple Fritter Bread
2h
Aloha Carrot Cake
1h 20min
Florida Cuban Rolls
3h
Breakfast Scones
30min
Broccoli and Cheddar Soup
40min